Rođena 1962.godine u Splitu gdje je završila osnovnu i srednju glazbenu školu Josip Hatze. 1982. godine završava Muzičku Akademiju u Sarajevu, teoretski odjel, gdje joj je zbog izuzetnih rezultata omogućeno polaganje III i IV godine u jednoj akademskoj godini.

Dobitnica nagrade Hasan Brkić za najboljeg studenta Univerziteta.

Za vrijeme studiranja radi kao zamjena na mjestu profesora glazbene kulture u osnovnoj školi Franjo Kluz (Sarajevo).

1982. godine postaje stalni zaposlenik Obrazovnog centra za kulturu i umjetnost OOUR MUZIČKE ŠKOLE na mjestu profesora teoretskog odjela Funkcionalne glazbene škole u Zagrebu. Predaje više nastavnih predmeta; harmoniju, kontrapunkt, vokalnu tehniku, metodiku, glazbene oblike, solfeggio, sviranje partitura.

1995. osniva firmu DENI-TON i u sklopu nje otvara Glazbenu učionicu u osnovnoj školi Malešnica i radi kao vanjski suradnik na mjestu profesora glazbene kulture do 1999. Od 1999. radi kao profesor glazbene kulture u osnovnoj školi Kreativan razvoj i glazbene umjetnosti u gimnaziji Dr. Tino Časl.

Od 2005. godine radi kao stalni profesor teoretskih predmeta u glazbenoj školi Zlatka Balokovića.

Bavi se organizacijom koncerata ozbiljne i pop glazbe, promocijama knjiga i izložbama. Daje poduku iz vokalne tehnike pjevačima različitih glazbenih izričaja (pop, zabavna, duhovna glazba…) s kojima surađuje kao supervizor na njihovim glazbenim projektima.