Rođena 1983.g. u Splitu, gdje osnovnu i srednju glazbenu naobrazbu stiče u glazbenoj školi Josipa Hatzea u klasi prof. Gordane Lentić. Studij klavira upisuje na Umjetničkoj akademiji u Splitu u klasu prof. Roberta Gubaidullina.
Tijekom školovanja sudjeluje na nekoliko regionalnih i državnih natjecanja u disciplini klavir. 2003.g. osvaja prvu nagradu na natjecanju komornih sastava u disciplini tria. Aktivno je pohađala seminare kod priznatih pedagoga: Desire N'Kaoue, Đure Tikvice, Czeslawa Stanczyka, Arba Valdme i Olge Cinkoburove. Diplomirala je 2007.g. na Umjetničkoj Akademiji u Splitu, te stekla zvanje akademski glazbenik - klavirist i prof. klavira, pri čemu je pohvaljena za izvanredne rezultate postignute tijekom studija.

Pedagoškim radom kao prof. klavira se bavi u glazbenim školama u Sinju, Imotskom i Splitu. Od 2008. do 2016. godine stalno je zaposlena na Umjetničkoj akademiji u Splitu u zvanju umjetničkog suradnika - korepetitora. Kao službeni umj. suradnik sudjeluje na seminarima koje su vodili: C. Hansell-Bakić (solo-pjevanje), D. Hamidullin (cello), R. Ghianni, L. Goodwin, P. Yves-Artaud, A. Domančić, S. Careddu, M. Stucki (flauta), S. Domancich i S. Gaubert (improvizacija), M. Debeljak i J. Louis Beaumadier (piccolo). U tom razdoblju nastupa kao korepetitor i na brojnim koncertima diljem Hrvatske (u okviru ciklusa Glazbene mladeži Split, udruge MAG, Mladih zadarskih glazbenika, Fortissimo possibile, mladih glazbenika u Matici hrvatskoj i dr.

Od 2016. do 2018.g. zaposlena je kao vanjski suradnik - korepetitor na puhačkom odsjeku Muzičke akademije u Zagrebu. 
Od siječnja 2017.g. stalno je zaposlena u Glazbenoj školi Zlatka Balokovića, gdje kao korepetitor sudjeluje na državnim i međunarodnim natjecanjima, te s učenicima osvaja brojna priznanja i visoke nagrade.