Nakon sticanja diplome za kontrabas 2001.g. u klasi profesora Josipa Novosela, ostvarila sam brojne solističke i komorne nastupe kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Sudjelovala sam u seminarima i usavršavanjima pod vodstvom svjetski priznatih basista. Tijekom godina, surađivala sam s raznim glazbenim ansamblima, uključujući Orkestar Hrvatske vojske, Orkestar kazališta Komedija, Zagrebačku filharmoniju, Hrvatski komorni orkestar, Zagrebački komorni orkestar, GŠ Ksaver Šandor Gjalski u Zaboku, GŠ Ferdo Livadić u Samoboru i GŠ Elly Bašić. Od 1993. do 1998., aktivno sam sudjelovala u Zagrebačkom omladinskom komornom orkestru, a od 2005. godine, radila sam kao profesorica kontrabasa i dirigentica u orkestru gudača osnovne škole u Glazbenoj školi Pavla Markovca. Od 2023. redovna sam profesorica u GŠ Zlatka Balokovića.
Moj pedagoški put…

Zaokružujući svoj pedagoški ciklus, radila sam kao odgojiteljica u dječjem vrtiću s namjerom da otvorim glazbeni odjel.
2015. godine, dobila sam prestižnu nagradu Oskar znanja za iznimna pedagoška postignuća u radu s učenicima.
Kako bih olakšala učenicima razumijevanje teorije glazbe, napisala sam priručnike Ton i Tonka za 1., 2. i 3. razred osnovne glazbene škole, koji u cijelosti prate nastavni plan i program. 
Učenici iz klase redovito sudjeluju na koncertima i natjecanjima, gdje osvajaju visoke ocjene i priznanja od strane publike i struke.

Društveni angažman

Članica sam žirija na međunarodnim natjecanjima. 
Inicirala sam eksperimentalni program uvođenja kontrabasa u osnovnoškolski glazbeni program.
Kao mentorica, savjetujem i podržavam mlade kolege u polaganju stručnih ispita i održavam sviračko-pedagoške poduke i seminare. Osim toga, obrazovala sam se u edukaciji i rehabilitaciji osoba s posebnim potrebama, uključujući djecu I odrasle u spektru autizma, te sam sudjelovala u NTC seminarima usmjerenim na povećanje inteligencije kod djece različitih uzrasta.
Od 2023.g. sam nacionalna parataekwondo asistentica