Rođen je u Brežicama 1976. Nakon završene Glazbene škole “Blagoje Bersa” u Zagrebu, upisuje Muzičku Akademiju, te stiže diplomu akademskog glazbenika u klasi prof. Pavice Gvozdić na V. Odjelu za klavir.

Interes za jazz glazbu koji se pojavljuje već za vrijeme studija, kasnije se kroz suradnju s nekim renomiranim jazz glazbenicima te samostalnim proučavanjem jazz glazbe, pretvara u predano bavljenje jazzom.

Projekti u kojima je sudjelovao te sastavi s kojima je suradivao ili suraduje su: Luka Udžbinac band, Zagrebački Jazz Portrait, Jazz Me-Do, Joe&Maja Kolektiff, Jelena Balent, Maja Savić, Big Band HRT-a, Big Band vojnog orkestra, Bjelovarski Big Band.

U posljednje vrijeme dio je i novog projekta Jasne Bilušić, “New Deal”. Osim klasične i jazz glazbe, okušao se i u nekim drugim glazbenim žanrovima. Kao honorarni glazbenik GK “Komedija” svirao je u musicalima (”Chicago”, “The Full Monty”, “Mali dućan strave”, “Aida”). Isto tako surađivao je s različitim pjevačima i sastavima (Nina Badrić, Soulfingers, Yammat...).

Osim sviračkim, paralelno se bavi i pedagoškim radom. Predavao je na srednjoj školi za popularnu i jazz glazbu, a danas predaje klavir u Glazbenoj školi “Zlatko Baloković”. Zadnje četiri godine nastupa u sastavima Jasne Bilušić, “Cool Date” i “New Deal”.