Rođen je 27. kolovoza 1992. g. u Zagrebu. 2001. g. započeo je svirati saksofon u glazbenoj školi “Ferdo Livadić” u klasi prof. Gorana Merčepa. Nakon trećeg razreda osnovne glazbene škole prelazi u klasu prof. Tomislava Žužaka gdje završava osnovnu i srednju glazbenu školu s odličnim uspjehom.

2004. g. na 42. regionalnom natjecanju učenika glazbe i plesa u Karlovcu osvaja I. nagradu. Iste godine na 42. državnom natjecanju učenika glazbe i plesa osvaja II. nagradu u 1. kategoriji.

2006. g. na 43. regionalnom natjecanju učenika glazbe i plesa u Samoboru osvaja I. nagradu. Iste godine godine osvaja i I. nagradu na državnom natjecanju u Varaždinu u 2. kategoriji 2007. g. osvaja IV. nagradu u 2. kategoriji na međunarodnom natjecanju Saksistra u Kopru kao najmlađi sudionik natjecanja.

2008. g. osvaja I. nagradu na 46. regionalnom natjecanju u Sisku. Iste godine osvaja i I. nagradu na državnom natjecanju učenika glazbe i plesa u Varaždinu.

2009. g. osvojio je II. nagradu na međunarodnom natjecanju Lions Grand Prix u Rijeci. Iste godine osvojio je i II. nagradu na natjecanju komornih sastava u Opatiji s kvartetom SaKS. 2009. g. održao je i dva samostalna recitala u organizaciji Matice Hrvatske te glazbene škole Jastrebarsko

2010. g. osvaja I. nagradu na 47. regionalnom natjecanju učenika glazbe i plesa u Bjelovaru. Iste godine osvaja i dvije I. nagrade na natjecanju u Varaždinu i na natjecanju komornih sastava u Opatiji s kvartetom SaKS, gdje osvaja i apsolutnu pobjedu u svim kategorijama. 2010. g. nastupio je i kao solist sa Simfonijskim puhačkim orkestrom oružanih snaga Republike Hrvatske, te kao član orekstra Zagrebačke filharmonije.

Sudionik je brojnih seminara i glazbenih radionica priznatih saksofonista i pjevača kao što su Jean-Denis Michat, Kenneth Tse, Eugene Rousseau, Claude Delangle, Dubravka Krušelj Jurković, Mirela Brnetić, Jacques Houdek itd... U slobodno vrijeme redovito nastupa na hrvatskoj pop/rock/jazz klupskoj i kantautorskoj sceni s raznim sastavima, te svira i pjeva u franjevačkom crkvenom ansamblu Marijina Uznesenja u Samoboru.

Od 2010. član je klase pjevača kod prof. Dubravke Krušelj-Jurković

2016. g. magistrirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Dragana Sremca. 2017. g. potpisuje ekskluzivni ugovor s Croatiom Records te izdajem svoj prvi singl "Tvoj je trag u meni" za koju potpisuje glazbu i tekst.