Usavršava se na Conservatoire à rayonnement régional u Versaillesu u klasi Philippa Cupera. Diplomirao je klarinet na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi Davorina Brozića. Svoje glazbeno obrazovanje započeo je u Glazbenoj školi Zlatko Baloković u Zaprešiću, a nastavio u Srednjoj Glazbenoj školi Vatroslav Lisinski u Zagrebu, gdje maturira 2011. u razredu Bruna Philippa. Iste te godine upisuje studij klarineta na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi Milka Pravdića. Tijekom studija bio je na međunarodnoj razmjeni studenata na Akademiji za glasbo u Ljubljani u klasi Tadeja Keniga.

Dobitnik je ukupno sedam 1. nagrada na Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa od kojih su četiri na regionalnim, a tri na državnim natjecanjima. 2010. sudjeluje na izboru predstavnika Hrvatske za Eurovizijsko natjecanje mladih glazbenika u Beču. 2015. na Međunarodnom natjecanju Woodwind&Brass u Varaždinu laureat je u najvišoj kategoriji klarinetista. 2016. pobjednik je 5. natjecanja mladih glazbenih umjetnika Papandopulo.

Dobitnik je brojnih drugih nagrada kao što je Dekanova nagrada, nagrada HDS-a za najbolju izvedbu djela hrvatskog autora Tena Ivana Borić: A-D-H-D, nagrada i priznanja Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Održao je brojne recitale u zemlji i inozemstvu od kojih su najznačajniji nastup na Glazbenim večerima u Sv.Donatu, Osorske glazbene večeri, Muzički bienale Zagreb te je nastupio solistički uz pratnju Simfonijskog orkestara Hrt-a i Simfonijskog puhačkog orkestara Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Sudionik je brojnih seminara kod eminentnih glazbenika i pedagoga kao što su Guy Deplus, Philippe Cuper, Mate Bekavac, Davor Reba, Nicolas Baldeyrou, Jože Kotar, Radovan Cavallin, Sharon Kam, Nicholas Cox, Chen Halevi, David Blumberg, Luis Gomes i dr.

Surađuje s Hrvatskim komornim orkestrom i Zadarskim kvartetom klarineta.